Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 3-0

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 3-0

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Σεβίλλης με 3-0, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Μπέτις και Αλαβές ήρθαν ισόπαλες με 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμιά τους.

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε της «άρρωστης» -στο ισπανικό πρωτάθλημα- Σεβίλλης με 3-0 και πήρε σημαντική βαθμολογική «ανάσα». Οι Ανδαλουσιάνοι μπορεί να προέρχονταν από την εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο με 1-0 για το Europa League, ωστόσο για μια ακόμη φορά προβλημάτισαν στη La Liga, καθώς έγιναν «παιχνιδάκι» στα χέρια του κίτρινου «υποβρυχίου».

Σκόρερ της νικήτριας που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κι ελπίζει πλέον βάσιμα για τη σωτηρία της, οι Γκονζάλεθ (20΄), Εκαμπί (45΄) και Πεντράθα (86΄). Σε άλλο αγώνα της ημέρας, η Βαλένθια παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Εσπανιόλ.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ανάμεσα στην Μπέτις και την Αλαβές, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν, όπως είναι φυσικό, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι έχασαν την ευκαιρία να προωθηθούν ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι «βερδιμπλάνκος» προηγήθηκαν με τον Λο Σέλσο στο 15΄, αλλά στο 28΄ ο Μαριπάν έγραψε την Ιστορία της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ