Θέλει Ράσφορντ η Μπαρτσελόνα

Θέλει Ράσφορντ η Μπαρτσελόνα

Την απόκτηση του του Μάρκους Ράσφορντ επιθυμούν στη Μπαρτσελόνα, όμως για να το καταφέρουν πρέπει να εκταμιεύσουν το ποσό των 100 εκατομμυρίων.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως συνεχίζει το παιδομάζωμα και μετά την απόκτηση του Φράνκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός έχει αναγεννηθεί στη Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ, γεγονός που έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών γιγάντων.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, οι Καταλανοί βλέπουν πολύ ζεστά το ενδεχόμενο μετακίνησης του 21χρονου στη Βαρκελώνη, όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Ο κύριος λόγος είναι η τιμή που θα πρέπει να πληρώσουν οι «μπλαουγκράνα», καθώς η Γιουνάιτεντ θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αφήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της να αποχωρήσει.

Τη φετινή σεζόν, ο Ράσφορντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «κόκκινους διάβολους», έχοντας σημειώσει 10 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ