Πρόταση 110 εκατομμυρίων ευρώ για Σαούλ η Μπαρτσελόνα

Πρόταση 110 εκατομμυρίων ευρώ για Σαούλ η Μπαρτσελόνα

Έτοιμη να πυροδοτήσει βόμβα φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα, καταθέτοντας πρόταση 110 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικο για τον Σαούλ.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη σεζόν και μετά την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ από τον Άγιαξ είναι έτοιμη να ταρακουνήσει για ακόμη μια φορά την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν στο στόχαστρο τον Σαούλ Νίγκεθ και φέρονται πρόθυμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ για να πείσουν την Ατλέτικο να τον παραχωρήσει.

Με τον Ιβάν Ράκιτιτς να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «Καμπ Νου», οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν το επόμενο βασικό γρανάζι που θα κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή και έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ισπανού.

Πάντως, η απόκτηση του από τους «ροχιμπλάνκος» μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η ρήτρα στο συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση της Ατλέτικο, η οποία βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το αν πρέπει να αφήσει έναν από τους πυλώνες της να αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ