Τιτανομαχία: 50 χατ – τρικ ο Μέσι, 51 ο Κριστιάνο! (pic+vid)

Τιτανομαχία: 50 χατ – τρικ ο Μέσι, 51 ο Κριστιάνο! (pic+vid)

Ο Αργεντινός μαέστρος της Μπαρτσελόνα στον αγώνα με την Σεβίλλη πέτυχε το 50ο χατ – τρικ στην καριέρα του, αλλά και πάλι βλέπει την… πλάτη του Κριστιάνο!

Στο μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι υποκλίθηκε για μια ακόμα φορά η ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα σκόραρε τρία γκολ στον αγώνα με τη Σεβίλλη και οδήγησε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη νίκη με 4-2, για την 25η αγωνιστική της La Liga. Ενα πολύ σημαντικό τρίποντο για τους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι έφτασαν στο +10 από την δεύτερη Ατλέτικο και έκαναν καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Λατινοαμερικάνος μαέστρος βγήκε μπροστά όταν είδε τα… σκούρα και έδωσε μια ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση, αναγκάζοντας άπαντες να υποκλιθούν μπροστά του. Ο ηγέτης των Καταλανών πήρε στις πλάτες του την ομάδα του και με μία σπουδαία εμφάνιση έκανε σμπαράλια την άμυνα των Σεβιγιάνων.

Αυτό ήταν το 50ο χατ – τρικ στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι, με το νούμερο να προκαλεί ίλιγγο! Συγκεκριμένα, ο «μάγος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει πετύχει 44 χατ – τρικ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και άλλα 6 με την Αργεντινή. Το πρώτο του χατ – τρικ μάλιστα ήταν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2007.

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 3-3 στο Καμπ Νου, με τον Μέσι να σκοράρει και τα τρία γκολ των Καταλανών.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 36 χατ – τρικ δεν συμπεριλαμβάνουν εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Αργεντινό μαέστρο να έχει πετύχει περισσότερα από 600 γκολ στην καριέρα του!

Ένα «μυθικό» ρεκόρ από τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος όμως βλέπει ακόμα την… πλάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος της Γιουβέντους έχει σκοράρει 51 χατ – τρικ στην καριέρα του, τα 36 με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η μάχη των δύο «γιγάντων» συνεχίζεται, με τον Αργεντινό να κυνηγάει τον Ιβηρα και τους δύο τιτάνες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να προσφέρουν απλόχερα υπερθέαμα στους απανταχού φίλους της στρογγυλής θέας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Και το βίντεο για τα 50 χατ – τρικ του Μέσι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ