Αλαβές – Εϊμπαρ 1-1

Αλαβές – Εϊμπαρ 1-1

Η Αλαβές άφησε δυο βαθμούς στο βάσκικο ντέρμπι κόντρα στην Εϊμπάρ (1-1), χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη που δίνει για την έξοδο της στο Champions League.

Πολύτιμο έδαφος για την μάχη που δίνει για το επόμενο Champions League έχασε η Αλαβές, η οποία ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι των Βάσκων κόντρα στην Εϊμπαρ με 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα, ωστόσο η αναποτελεσματικότητα του μπροστά από τις δυο εστίες ήταν παραπάνω από εμφανής.

Με την αρχή του δεύτερου μέρους  ο αμυντικός των γηπεδούχων Ντουάρτε είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει με φορείο. Στο 58΄ η Αλαβές κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με το σουτ του Ινούι, αλλά η Εϊμπάρ είχε την απάντηση στο 71΄ όταν ο Καρδόνα αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η Αλάβες έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει έστω και προσωρινά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο διατηρήθηκε στην 5η θέση, ενώ η Εϊμπάρ παρέμεινε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ