Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 3-1

Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 3-1

Η Μπαρτσελόνα χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, επικράτησε της Βαγιεκάνο που προηγήθηκε στο Καμπ Νου, με 3-1 και διατήρησε το +7 από την δεύτερη Ατλέτικο.

To μυαλό στην Λιόν είχε η Μπαρτσελόνα απ’ ότι φάνηκε στο ματς με τη Βαγιεκάνο, παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τη νίκη με 3-1 και κράτησε το +7 από την Ατλέτικο.

Οι Βαγιέκας αιφνιδίασαν τους Καταλανούς και άνοιξαν το σκορ στο 24′ με υπέροχο φαλτσαριστό του Ντε Τόμας που νίκησε τον Τερ Στέγκεν.

Ο Πικέ προειδοποίησε λίγα λεπτά μετά όταν αστόχησε ολομόναχος σε κεφαλιά, ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και το 39′ όταν από εκτέλεση φάουλ του Μέσι, με γυριστή κεφαλιά, έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα γύρισε άμεσα το ματς με τον Μέσι να πετυχαίνει το 26ο του γκολ στη La Liga και να κάνει το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 83′ ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Σουάρες να σκοράρει από κοντά έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Ράκιτιτς που λίγα λεπτά πριν είχε μπει αλλαγή.

Ενα εντυπωσιακό στατιστικό είναι ότι αυτή η νίκη της Μπάρτσα ήταν η 13η σερί επί της Βαγιεκάνο ανεξαρτήτου έδρας. Τώρα όλοι στους «μπλαουγκράνα» στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Λιόν για τους «16» του Champions League.

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέντο, Βιδάλ, Μπουσκέτς (84′ Μάλκομ), Αρτούρ (46′ Ντεμπελέ), Κουτίνιο (80′ Ράκιτιτς), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Βαγιεκάνο (Μίτσελ): Ντιμιτριέφσκι, Αντβίνκουλα, Γκάλβεθ, Αματ (64′ Πόθο), Ιμπούλα, Βελάσκες, Γκαρθία (80′ Εμπάρμπα), Μορένο, Κομεσάνια, Μπεμπέ, Ντε Τομάς.

https://www.youtube.com/watch?v=7B03d4AnJj8

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ