Επιβεβαιώνει για Μουρίνιο ο Πέρεθ, «καθαρίζει» βαρβάτα ονόματα ο «Special One»!

Επιβεβαιώνει για Μουρίνιο ο Πέρεθ, «καθαρίζει» βαρβάτα ονόματα ο «Special One»!

Στην... πόρτα της εξόδου κορυφαία ονόματα οι Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά!

Όπως όλα δείχνουν ο Ζοσέ Μουρίνιο θα βρεθεί και πάλι στον πάγκο της Ρεάλ μετά από έξι χρόνια.

Κι αυτό καθώς όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα Bein Sports ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι κατά 90% ο επόμενος προπονητής των Μαδριλένων.

«Είναι 90% σίγουρο ότι ο Μουρίνιο θα είναι πίσω στην Μαδρίτη. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει την Δευτέρα, αλλά ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας με τον Σαντιάγκο Σολάρι», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας».

Ετσι η φημολογία ότι ο αγώνας της Κυριακής (10/3) απέναντι στην Βαγιαδολίδ θα είναι ο τελευταίος του Σολάρι στον πάγκο επιβεβαιώνεται κατά πάσα πιθανότητα.

Ο Πέρεθ συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι απευθυνθήκαμε πρώτα στον Ζινεντίν Ζιντάν όμως εκείνος αρνήθηκε, είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στον σύλλογο», είπε για τον Πορτογάλο ο Ισπανός παράγοντας που θα προσθέτει στον λογαριασμό του πρώτου 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Επιπλέον προκύπτει ότι για να δεχθεί ο Μουρίνιο να επιστρέψει, απαίτησε όλες οι απαιτήσεις να γίνουν δεκτές εν λευκώ. Κάτι που όπως φαίνεται έγινε.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Special One ζήτησε την αποχώρηση των Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, τους οποίους όπως φαίνεται δεν πιστέυει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ