Αζάρ και Εμπαπέ στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Αζάρ και Εμπαπέ στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Η επιστροφή του Γάλλου στον πάγκο της «βασίλισσας» αναμένεται να φέρει μεγάλη ενίσχυση στην ομάδα της Μαδρίτης και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και στόχος του είναι να βάλει σε τάξη την ομάδα και να την επαναφέρει στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Για να γίνει αυτό οι «μερένχες» θα χρειαστούν ενίσχυση και ήδη τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του 46χρονου έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» στο στόχαστρο της Ρεάλ έχουν μπει οι Κιλιάν Εμπαπέ και Εντέν Αζάρ.

Η περίπτωση του Βέλγου μεσοεπιθετικού ίσως είναι λίγο πιο περίεργη μετά την τιμωρία που έχει επιβληθεί στην Τσέλσι με την απαγόρευση των μεταγραφών. Βέβαια αν η ομάδα του Λονδίνου ικανοποιηθεί οικονομικά τότε μπορεί να τον παραχωρήσει.

Όσον αφορά τον Εμπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2022, η υπόθεση είναι καθαρά οικονομική αφού το κλίμα στην Παρί δεν είναι είναι και το καλύτερο τον τελευταίο καιρό. Συνεπώς αν η Ρεάλ πάει με κάποια μεγάλη πρόταση είναι πιθανό η γαλλική ομάδα να την κάνει δεκτή και ο 20χρονος να μετακομίσει στην Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ