Ψωνίζει από Αγγλία στη δεύτερη θητεία του ο Ζιντάν

Ψωνίζει από Αγγλία στη δεύτερη θητεία του ο Ζιντάν

Ο Ζιντάν καλείται να φτιάξει τη νέα Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται να επιλέγει υλικά της Premier League για την «μετά-Ρονάλντο» έκδοση της Βασίλισσας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε άρον άρον στην παραπαίουσα Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι για να σώσει τη φετινή χρονιά, μιας και οι μερένχες κατάφεραν από τον Μάρτιο να μείνουν εκτός στόχων σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν, αλλά για να χτίσει τη Ρεάλ της νέας εποχής.

Ο Γάλλος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καλείται να παρουσιάσει μια Ρεάλ χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Μόντριτς βαδίζει ήδη προς τα 34 του χρόνια και ίσως στην τελευταία του σεζόν στη Μαδρίτη.

Για να το καταφέρει αυτό αρχίζει να βολιδοσκοπεί πρωτοκλασάτους παίκτες από ομάδες του εξωτερικού και κυρίως από την Premier League. Από τη έχει στο στόχαστρό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ παράλληλα έχει ψηλά στη λίστα του τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τους δύο παίκτες δεν είναι καινούργιο ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θα μείνει στα λόγια. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι πρωταθλητές Ευρώπης σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση που θα αγγίζει τα 150 εκατ. ευρώ για τον Μοχζάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, με τους Κόκκινους όσο και αν δεν πουλάνε, να το… σκέφτονται όταν μιλάμε για τέτοια νούμερα.

Όσον αφορά τον Ντε Χέα, ίσως ήρθε η ώρα να γίνει ο… γάμος που έμεινε ανολοκλήρωτος το 2015. Ο Ζιντάν σύμφωνα με την Mirror θέλει τον Ισπανό κίπερ ως βασικό στη νέα εποχή της Ρεάλ, με έναν από τους Κουρτουά ή Κέιλορ Νάβας να αποχαιρετούν το καλοκαίρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ