Θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν

Θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν

Η Mundo Deportivo στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει πως ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν περνάει καλά στην Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να φύγει για την Βαρκελώνη και τους μπλαουγκράνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν απολαμβάνει την παραμονή του στην Ατλέτικο και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η Mundo Deportivo.

Συγκεκριμένα η καταλανική εφημερίδα τονίζει ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ των ροχιμπλάνκος δεν περνάει καλά στη Μαδρίτη και εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Γκριεζμάν έχει ήδη έρθει σε επαφές με την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο στην Ατλέτικο μέχρι το 2023.

Φέτος δεν απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα, ενώ το γεγονός ότι η Ατλέτικο είναι εκτός και των τριών στόχων κάνει ακόμα πιο εύκολη την επιλογή του. Ο Γκριεζμάν, σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 18 γκολ, ενώ αυτό που πόνεσε τον Γάλλο περισσότερο είναι ο αποκλεισμός στο Champions League από τη Γιουβέντους, καθώς ο τελικός θα γινόταν στο Wanda Metropolitano, έδρας των Μαδριλένων.

«Ο Γκριεζμάν θέλει να πάει στη Μπάρτσα. Ο Αντουάν δεν απολαμβάνει να παραμένει ροχιμπλάνκο και έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Μπαρτσελόνα. Για τους μπλαουγκράνα είναι άσος στο μανίκι: Ποιότητα και σταθερή τιμή (120)», αναφέρει η εφημερίδα και βάζει φωτιές στην Ατλέτικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ