Επίσημη πρόταση 60 εκατ. της Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Επίσημη πρόταση 60 εκατ. της Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων φαίνεται πως κατέθεσε η Μπαρτσελόνα για τις υπηρεσίες του αρχηγού του Άγιαξ.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το παιδομάζωμα μετά την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και πλέον έχει βάλει στο μάτι και τον έτερο πρωταγωνιστή του Άγιαξ, Ματάις Ντε Λιχτ.

Το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» για τον αρχηγό του Αίαντα είναι γνωστό εδώ και καιρό, όμως πλέον, όπως υποστηρίζει η «Sport», η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να το επισημοποιήσει, καταθέτοντας πρόταση για τον 19χρονο ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως και στην περίπτωση του Ντε Γιονγκ, οι Καταλανοί θέλουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς δεν «παίζουν» μόνοι τους για την υπογραφή του νεαρού αστέρα.

Συγκεκριμένα, στο κόλπο φαίνεται πως βρίσκεται και η Γιουβέντους, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν κανονίσει συνάντηση με τον Άγιαξ για τον Ντε Λιχτ, εκμεταλλευόμενοι την μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League.

Με βάση τα παραπάνω, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να δράσει ταχύτερα και έκανε κρούση 60 εκατομμυρίων στον Αίαντα, ενώ στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πρόσφερε πενταετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές.

Μένει να φανεί, αν η ολλανδική ομάδα θα δώσει τη συγκατάθεση της για τη μεταγραφή, ολοκληρώνοντας έτσι ένα δεύτερο deal με τους «μπλαουγκράνα» μέσα σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ