Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-4

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-4

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε εκτός έδρας την Αλαβές (4-0) και ξέφυγε στο +5 από τη δεύτερη Ρεάλ που υποδέχεται αύριο (31/03) την Ουέσκα

Τον ηχηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League μετά την ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους, ακολούθησε εκτός έδρας ήττα από την Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα και η Ατλέτικο Μαδρίτης έμοιαζε να περνά περίοδο κρίσης.

Το βράδυ του Σαββάτου (30/03) όμως οι Ροχιμπλάνκος πέρασαν εμφατικά από την έδρα της Αλαβές που μετρούσε μόλις μία ήττα φέτος στο Μεντιθορόθα και κατέστησε σαφές στην έτερη ομάδα της πόλης (Ρεάλ) ότι δεν θα αφήσει τη δεύτερη θέση να φύγει μέσα από τα χέρια της.

Ο Ντιέγκο Σιμέονε παραιτήθηκε από το αγαπημένο του 4-4-2 και παρέταξε την ομάδα με 4-3-3. Οι Ροχιμπλάνκος μετουσίωσαν σε γκολ τις δύο πρώτες ευκαιρίες τους και ο δρόμος στη συνέχεια άνοιξε διάπλατα.

Ο Σαούλ άνοιξε το σκορ για το 1-0 στο 5ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα ο Ντιέγκο Κόστα με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2 (11’). Η Αλαβές προσπάθησε να αντιδράσει όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν είχε όρεξη για αστεία.

Στην επανάληψη, ο Λεμάρ με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Μοράτα τετ-α-τετ και ο Ισπανός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ενώ ο Τόμας Παρτέι έξι λεπτά πριν το φινάλε έγραψε το τελικό 0-4!

Κι αν η κορυφή είναι μπλαουγκράνα, η Ατλέτικο δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τη δεύτερη θέση στη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ