Το ρεκόρ του Μπενζεμά που δεν το έχουν Μέσι και Ρονάλντο

Το ρεκόρ του Μπενζεμά που δεν το έχουν Μέσι και Ρονάλντο

Ο Καρίμ Μπενζεμά μπορεί πια να υπερηφανεύεται πως έχει πετύχει ένα ρεκόρ που δεν έχουν κάνει οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα κατάφερε να πετύχει ο Καρίμ Μπενζεμά στον χθεσινό (31/3) αγώνα εναντίον της Ουέσκα, μετά το νικητήριο τέρμα που σημείωσε και χάρισε την νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 3-2.

Ο Γάλλος σέντερ φορ έκανε κάτι που δεν το έχουν καταφέρει ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσον καιρό αγωνίστηκε στη LA Liga. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος παίκτης είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην δεκαετή του καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Δηλαδή, ο πρώην παίκτης της Λυών, έχει πετύχει γκολ και στις 34 ομάδες που έχει βρει ως αντίπαλες με τη φανέλα των «μερένχες». Κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να κάνει ο επί σειρά ετών συμπαίκτης του στην «βασίλισσα», Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει βρει δίχτυα σε 32 από τις 33 ομάδες που έχει παίξει, με την Λεγκανές να είναι η μοναδική που… γλίτωσε.

Από την άλλη μεριά ούτε ο Μέσι το έχει κάνει αφού έχει σκοράρει στις 38 από τις 40 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς του έχουν ξεφύγει η Κάντιθ και η Μούρθια.

Έτσι λοιπόν ο Καρίμ Μπενζεμά θα μπορεί πια να υπερηφανεύεται πως σε αυτή τη λίστα είναι καλύτερος από αυτούς τους δύο θρύλους του ποδοσφαίρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ