Μόνη στην «κούρσα» απόκτησης του Ντε Λιχτ η Μπαρτσελόνα

Μόνη στην «κούρσα» απόκτησης του Ντε Λιχτ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Ντε Λιχτ και σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα είναι πλέον μόνη της στην «κούρσα» απόκτησης του Ολλανδού.

Η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του αμυντικού του Άγιαξ, Ματίας Ντε Λιχτ, θέλοντας να επενδύσει για το μέλλον με έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Sport» οι «μπλαουγκράνα» αυτήν τη στιγμή βρίσκονται μόνοι τους στην κούρσα για την απόκτηση του 19χρονου παίκτη.

Θυμίζουμε πως είχε υπάρξει ενδιαφέρον και από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Βαυαροί αποφάσισαν να αφήσουν την περίπτωση του Ολλανδού.

Την συγκεκριμένη είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο γερμανικός Τύπος, με τη «Sport Bild» να γράφει γράφει για την απόσυρση του ενδιαφέροντος από την πλευρά της ομάδας του Νίκο Κόβατς.

Μάλιστα οι Ισπανοί το πηγαίνουν ακόμα παραπέρα αφού αναφέρουν πως η Μπάγερν ενδιαφέρεται για έτερο παίκτη του Άγιαξ και αυτός είναι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Χακίμ Ζιγέχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ