Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

Πολύ μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε η Βαλένθια (2-1) που μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση εισιτηρίου που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Βαλένθια επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεστάγια και έφτασε μόλις στο -1 από την 4η θέση και τη Χετάφε και το Champions League της επόμενης σεζόν. Το τελικό 2-1 της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Μπενζεμά στο 90+4′.

Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά με τις Νυχτερίδες να κυριαρχούν απόλυτα και να ανοίγουν το σκορ με τον Γκέδες στο 35′. Η Ρεάλ απουσίαζε παραγωγικά από το γήπεδο και δεν έβγαλε ούτε μια φάση άξια αναφοράς. Αντίθετα η Βαλένθια έψαξε και άλλο γκολ αλλά οι προσπάθειες των Κοντογκμπιά (38′), Σολέρ (53′) και Ροδρίγκο (61′) δεν βρήκαν στόχο.

Αυτό το κατάφερε τελικά ο πρώην Μαδριλένος Εζεκιέλ Γκαράι στο 83′ κλειδώνοντας τη νίκη για τους γηπεδούχους. Τελικά το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Ζιντάν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μπενζεμά στο 90+4′.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε αυτό του «Ελ Αλκοράθ», όπου η ουραγός μέχρι σήμερα Ουέσκα, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Θέλτα κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να φέρει τα πάνω κάτω (3-2). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να «σώσουν την παρτίδα» (3-3) με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μη βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς για το πρωτάθλημα Ισπανίας:

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε 3-2

 

Εϊμπάρ – Ράγιο Βαγεκάνο 2-1

Ουέσκα – Θέλτα 3-3

https://youtu.be/hpc2X_l1gnc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ