Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

«Αγκαλιά» με τον τίτλο είναι πλέον οι Καταλανοί, καθώς μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ξέφυγαν με 11 ολόκληρους βαθμούς από τους ροχιμπλάνκος. Τα γκολ οι Σουάρες και Μέσι στο 85' και το 86'.

Η Ατλέτικο έφτασε κοντά στο να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Καμπ Νου», καθώς για περίπου 85 λεπτά είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τότε όμως ανέλαβαν δράση οι ηγέτες της Μπαρτσελόνα και με δύο «κανονιές» σε 85’ (Σουάρες) και 86’ (Μέσι) επικράτησε με 2-0, σε ματς για την 31η αγωνιστική.

Και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων ήταν εκπληκτικά, με τον Σουάρες να ανοίγει το σκορ με ένα τρομερό σουτ «μπανάνα» με εξαιρετικά φάλτσα και τον Μέσι να σφραγίζει τη νίκη με μια «μαγική» ατομική ενέργεια που «χόρεψε» όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Με τη νίκη αυτή οι «μπλαουγκράνα» έφτασε τους 73 βαθμούς, αφήνοντας τους «ροχιμπλάνκος» στους 62 και ουσιαστικά είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο. Πλέον με επτά αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος μόνο με… θαύμα ή «αυτοκτονία» θα καλυφθεί αυτή η διαφορά.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Μαδρίτης έπαιζε από το 29΄ με δέκα παίκτες, αφού ο Ντιέγκο Κόστα είδε την απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σέρζι Ρομπέρτο (82′ Σεμέντο), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αρτούρ (65′ Μάλκομ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (80′ Αλενιά), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένες, Αρίας (34′ Κορέα), Φιλίπε Λουίς (58′ Μοράτα), Σαούλ, Παρτέι, Κόκε, Ρόδρι (86′ Χουανφράν), Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ