Ρεάλ Μπέτις – Βιγιαρεάλ 2-1

Ρεάλ Μπέτις – Βιγιαρεάλ 2-1

Η Βιγιαρεάλ έφτασε ένα... χαμένο πέναλτι μακριά από μια πολύτιμη ισοπαλία μέσα στο Βιγιαμαρίν, όμως ο Σάντι Καθόρλα δεν κατάφερε να νικήσει τον Πάου Λόπεθ (2-1).

Ο Μόρι είχε ισοφαρίσει το γκολ του Λο Σέλσο και η Βιγιαρεάλ κρατούσε γερά στα χέρια της μια σπουδαία ισοπαλία (1-1) στη μάχη που δίνει για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Λο Σέλσο στο 63ο λεπτό, έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ της Μπέτις όμως και πάλι το Κίτρινο Υποβρύχιο μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Σάντι Καθόρλα στο 89ο λεπτό πήρε την μπάλα και την έστησε στην άσπρη βούλα. Εκτέλεσε, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Πάουλ Λόπεθ και καταδίκασε την ομάδα του σε ήττα μέσα στη Σεβίλλη.

Θυμίζουμε, ότι η Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική προηγούνταν με 4-2 της Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλανοί ισοφάρισαν σε 4-4 και «έκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κόντρα στους Βερδιμπλάνκος, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές αξιόλογες στιγμές, η Βιγιαρεάλ έφτασε κοντά στην ισοπαλία, όταν ο Μπάρτρα έκανε πέναλτι.

Ωστόσο, η εκτέλεσε του Καθόρλα ήταν κάκιστη και το Κίτρινο Υποβρύχιο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να βγει από την ζώνη υποβιβασμού. Από πλευράς τους οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο -2 από την 7η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ