Η φοβερή ατάκα του Γιουσέιν Μπολτ για τον Λουίς Αντβίνκουλα (pic)

Η φοβερή ατάκα του Γιουσέιν Μπολτ για τον Λουίς Αντβίνκουλα (pic)

Ο Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στην Λ. Αμερική για εμπορικούς λόγους και σε δηλώσεις του κλήθηκε να σχολιάσει τον παίκτη που αποκαλείται Περουβιανός... Μπολτ.

Ο Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στη Λατινική Αμερική για διαφημιστικούς λόγους και έχει ταξιδέψει σε Βραζιλία, Χιλή και Περού.

Σε μία από τις εμφανίσεις του ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει τον… Περουβιανό «Μπολτ», ο οποίος αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο Λουίς Αντβίνκουλα, λοιπόν, θεωρείται ως ένας από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, έτσι του έχει δοθεί το συγκεκριμένο παρατσούκλι.

Αυτό όμως δεν ήταν ικανό ώστε να κάνει τον Τζαμαϊκανό Ολυμπιονίκη να γνωρίζει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια λέγοντας: «Δεν τον γνωρίζω, θα τον ψάξω στο ίντερνετ!».

Στη συνέχεια ο Μπολτ αποκάλυψε πως στη ζωή του είναι γενικά πολύ ήσυχος και του αρέσει να κάνει διάφορα με την… ησυχία του. Συγκεκριμένα είπε:

«Κάνω τα πάντα αργά, περπατάω αργά, κοιμάμαι πολύ, είμαι ήρεμος και είμαι γρήγορος μόνο όταν τρέχω», ήταν τα λόγια του ταχύτερου ανθρώπου στον πλανήτη.

Τέλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, ειδικά με την σκολίωση που τον ταλαιπωρούσε από μικρό, χωρίς όμως ατό να του απαγορεύσει να κάνει την καριέρα που έκανε, σχολιάζοντας:

«Βρίσκω τρόπους να ενθαρρύνω τον εαυτό μου και να είμαι θετικός. Είχα πολλούς τραυματισμούς εξαιτίας της σκολίωσης, ωστόσο μια ομάδα με βοήθησε να συγκεντρωθώ».

https://twitter.com/usainbolt/status/1113944175450390529

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ