Τα «γυρίζει» ο Πέρεθ με Πογκμπά

Τα «γυρίζει» ο Πέρεθ με Πογκμπά

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως δεν είναι τόσο ζεστός για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, καθώς ένα δεύτερο όνομα τον έχει πείσει περισσότερο.

Μετά τα σχόλια του Πολ Πογκμπά πως η Ρεάλ αποτελεί ονειρικό προορισμό, ξεκίνησε ένα έντονο φλέρτ ανάμεσα στις δυο πλευρές με την προσδοκία πως ο Γάλλος θα μεταβεί στη Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ίδιος το έκανε παραπάνω από εμφανές πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον μετά από μια τριετία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ με τη σειρά του ο Ζινεντίν Ζιντάν επιθυμεί διακαώς να δουλέψει μαζί του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Παρόλα αυτά για να επιτευχθεί τελικά η μεταγραφή χρειάζεται και η συναίνεση του προέδρου των Μερένχες, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος πάντως αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την περίπτωση του Γάλλου.

Τα 150 εκατομμύρια ευρώ που θα ζητήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» συν η τεράστια προμήθεια του ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα έχουν προκαλέσει αμφιβολίες στον διοικητικό ηγέτη των Μαδριλενων, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του αλλού.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Φλορεντίνο προτιμά τον Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ αντί του 26χρονου και μάλιστα σκέφτεται να κάνει γερό μπάσιμο για την περίπτωσή του.

Πάντως, όπως και στην περίπτωση του Πογκμπά, οι διαπραγματεύσεις με το αγγλικό κλαμπ θα είναι ιδιαίτερα σκληρές και χρονοβόρες, ενώ ο πρόεδρος των «σπιρουνιών» Ντάνιελ Λέβι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Δανό για ένα ποσό κάτω των 150 εκατομμυρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ