Θέλει να μείνει στη Ρεάλ ο Κρόος

Θέλει να μείνει στη Ρεάλ ο Κρόος

Κατηγορηματικός ήταν ο Τόνι Κρόος σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί, την ίδια ώρα που η Marca εξηγεί τους λόγους παραμονής του Γερμανού.

Μόλις χτες (12/4), η AS με δημοσίευμά της ανέφερε πως ο Τόνι Κρόος θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θεωρεί πως η θητεία του στους Μαδριλένους έχει φτάσει στο τέλος της.

Η διάψευση, όμως δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Γερμανός την ίδια μόλις ημέρα χαρακτήρισε το ρεπορτάζ ως αναληθές, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα απολύτως σκοπό να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρει μάλιστα και η Marca, ο 29χρονος μέσος νιώθει κατά μια έννοια υποχρεωμένους στους οπαδούς της «βασίλισσας» και θέλει να τους φέρει ξανά χαρά με τις εμφανίσεις του από τη νέα σεζόν.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στη Μαδρίτη και διατηρεί εξαιρετική σχέση με τους συμπαίκτες του, ο Κρόος θεωρεί πως δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο περιβάλλον μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Πάντως, το μέλλον του στην ισπανική πρωτεύουσα δεν κρίνεται μόνο από τον ίδιο, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι αυτός που θα έχει την τελική απόφαση σχετικά με την παραμονή ή αντίστοιχα την πώλησή του.

Ειδικά, αν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «Μερένχες» να εξετάζουν τον Πολ Πογκμπά και τον Κρίστιαν Έρικσεν αποδειχτούν έγκυρα, τότε είναι πολύ πιθανό ο Γερμανός να μην βρίσκεται στα πλάνα του Γάλλου τεχνικού για την επόμενη σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ