Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-0

Τα γκολ των Γκριεζμάν και Μοράτα και οι επεμβάσεις του Γιάν Όμπλακ ήταν υπεραρκετά για την Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Θέλτα (2-0) και να συνεχίσει να ελπίζει στο... θαύμα

Ο μεγάλος αστέρας της Ατλέτικο, Αντουάν Γκριεζμάν, πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα και μοίρασε ένα ακόμα στον Αλβάρο Μοράτα. Ο Γιαν Όμπλακ ήταν για ένα ακόμα βράδυ σταθερός στις επεμβάσεις του και κάπως έτσι, οι Ροχιμπλάνκος πήραν την νίκη κόντρα στη Θέλτα και παρέμειναν σε θέση αρχηγού για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Θέλτα δεν έπαιξε αμυντικά. Κατέβηκε για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Όμως ο Σλοβένος κίπερ των Μαδριλένων ήταν παρών στις προσπάθειες των Μάξι Γκόμες και Μπουντεμπούζ αρχικά και στον Μπουφάλ λίγο αργότερα.

Μία φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν έκανε το 1-0 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Αλβάρο Μοράτα στο 74′ για το 2-0 και να χάνει ακόμα μία ευκαιρία στην εκπνοή του αγώνα για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Οι Ροχιμπλάνκος μείωσαν έτσι την απόσταση από την κορυφή στους 9 βαθμούς και κατέστησαν σαφές στην έτερη ομάδα της Μαδρίτης ότι αυτοί ειναι οι μόνοι που μπορούν να… ενοχλήσουν την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ