Βαγιαδολίδ – Χετάφε 2-2

Βαγιαδολίδ – Χετάφε 2-2

Η Βαγιαδολίδ κρατούσε την νίκη στα χέρια της μέχρι το 96΄, ωστόσο το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χόρχε Μολίνα έδωσε την ισοπαλία (2-2) στη Χετάφε, η οποία παραμένει πάντα μέσα στο «παιχνίδι» για την τετράδα.

Το ματς στο Βαγιαδολίδ ήταν ιδιαιτέρως σημαντικό για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Oι γηπεδούχοι που «καίγονται» για βαθμούς για την παραμονή τους και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθεια που κάνουν  για την είσοδο στην τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Ωστόσο το πλούσιο θέαμα, τα γκολ και οι συγκινήσεις δεν έλειπαν από την αναμέτρηση.

Η Χετάφε άρχισε ιδανικά το παιχνίδι που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Αραμπάρι στο 14′, με την απάντηση της Βαγιαδολίδ να είναι άμεση, καθώς ο Γκουαρδιόλα στο 30΄ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Χετάφε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ολιβέρα. Αυτήν την αριθμητική της υπεροχή εκμεταλλεύτηκε η Βαγιαδολίδ  χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ουνάλ στο 69′ που έγραψε το 2-1. Όμως η Χετάφε δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μολίνα στο 96′, φεύγοντας έτσι με τον βαθμό (2-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ