Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγεκάνο 3-2

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγεκάνο 3-2

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Ράγιο Βαγεκάνο (3-2) και έπιασε προσωρινά (;) τη Βαλένθια στην 6η θέση της βαθμολογίας διευρύνοντας το εντυπωσιακό εντός έδρας αήττητο σερί της

Οι Βάσκοι επέστρεψαν στις νίκες και διατηρήθηκαν στο παιχνίδι της  Ευρώπης, επικρατώντας της Ράγιο Βαγιεκάνο (3-2). Οι γηπεδούχοι έπιασαν στην 6η θέση τη Βαλένθια, ενώ η ομάδα από το Βαγιέκας προσπαθεί να αποφύγει το φάντασμα του υποβιβασμού!

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, ο Ινιάκι Γουίλιαμς με ένα μάλλον τυχερό γκολ άνοιξε το σκορ για την Μπιλμπάο αλλά λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Μορένο με σουτ μέσα από την περιοχή στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μπιλμπάο είχε απάντηση και μάλιστα άμεσα, καθώς με την έναρξη της επανάληψης με όμορφη κίνηση και τελείωμα του Γουίλιαμς έκανε το 2-1. Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η Ράγιο ισοφάρισε με τον Σουάρεθ (2-2) αλλά το γκολ τελικά δεν μέτρησε, μετά και τον έλεγχο του VAR, ως οφσάιντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 72′ οι Βάσκοι ανέβασαν στο 3-1 τον δείκτη του σκορ με δράστη τον Ραούλ Γκαρθία, αλλά η πολύ σκληρή για να πεθάνει Ράγιο απάντησε με τον Ραούλ Ντε Τομάς να κάνει το 3-2 στο 85′!

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Αθλέτικ Μπιλμπάο διατήρησε το προβάδισμά της και διεύρυνε το αήττητο σερί στο γήπεδό της (τελευταία εντός έδρας ήττα στις 05/10/2018).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ