«Μάχη» Μπαρτσελόνα και… Άγγλων για τον Ντε Λιχτ

«Μάχη» Μπαρτσελόνα και… Άγγλων για τον Ντε Λιχτ

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ, ενώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι και Άρσεναλ «ερίζουν» για να τον κάνουν δικό τους.

O Ματίας Ντε Λιχτ είναι ο ποδοσφαιριστής που χάρισε την πρόκριση του Άγιαξ απέναντι στη Γιουβέντους με την κεφαλιά που πέτυχε στο Τορίνο.

Ο Ολλανδός αμυντικός, που είναι και ο αρχηγός του Αίαντα δεν έχει κλείσει καν τα 20 του χρόνια και έχει κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για τα προσόντα του και τις ηγετικές ικανότητες.

Η πορεία που έχει «διαγράψει» με τον Άγιαξ τη φετινή σεζόν είναι αξιομνημόνευτη και τον έχει βάλει για τα καλά στο ραντάρ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Ήδη λέγεται πως η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει την κίνηση της για τον νεαρό στόπερ και θέλει να τον πάρει το καλοκαίρι για να ξανασμίξει με τον Ντε Γιονγκ που έχει ήδη αποκτηθεί.

Το ποσό που προσφέρουν οι μπλαουγκράνα ίσως ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ, ενώ πλουσιοπάροχο θα είναι και το συμβόλαιο του ίδιου του Ντε Λιχτ. Η Μπάρτσα όμως δεν παίζει μόνη της, καθώς πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν όλη την Premier League στα πόδια του Ολλανδού αμυντικού.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι), αλλά και του Λονδίνου (Τσέλσι και Άρσεναλ) έχουν μπει στη διεκδίκηση του, με τον ίδιο πάντως να σκέφτεται μόνο τα ημιτελικά του Champions League με την Τότεναμ, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ολλανδία (ο Άγιαξ είναι ισόβαθμος με την Αϊντχόφεν στην κορυφή).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ