Πέρασε από το Βίγκο η Ατλέτικο! (vid)

Πέρασε από το Βίγκο η Ατλέτικο! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε δύσκολα εκτός έδρας τη Θέλτα με 1-0, με σκόρερ τον Κέβιν Γκαμεϊρό. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε στο «Μπαλαϊδος», χάρις στο τέρμα του Γκαμεϊρό στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και «σκαρφάλωσε» για κάποιες ώρες στην 3η θέση του πρωταθλήματος, περιμένοντας γκέλα της Ρεάλ (αγωνίζεται στο Μπερναμπέου με την Εϊμπάρ στις […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε δύσκολα εκτός έδρας τη Θέλτα με 1-0, με σκόρερ τον Κέβιν Γκαμεϊρό.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε στο «Μπαλαϊδος», χάρις στο τέρμα του Γκαμεϊρό στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και «σκαρφάλωσε» για κάποιες ώρες στην 3η θέση του πρωταθλήματος, περιμένοντας γκέλα της Ρεάλ (αγωνίζεται στο Μπερναμπέου με την Εϊμπάρ στις 21:45).

Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μοιρασμένο σχετικά με την Ατλέτικο όμως να «μπαίνει» καλύτερα στο ματς και να έχει αρκετές καλές στιγμές. Η πίεση των Μαδριλένων, μάλιστα, στο πρώτο ημίωρο απέδωσε καρπούς στο 28ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ ο Γκαμεϊρό με προβολή άνοιξε το σκόρ.

Στη συνέχεια η Ατλέτικο γύρισε πίσω και περίμενε την Θέλτα, με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετές φάσεις και «μπόλικη» πίεση αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια της La Liga.

Oι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ