Ρεάλ: Θέμα ημερών η μεταγραφή του Αζάρ

Ρεάλ: Θέμα ημερών η μεταγραφή του Αζάρ

Μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ, καθώς η Τσέλσι έδωσε τη συγκατάθεσή της για τη μετακίνηση του Βέλγου.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι για τη μετακίνηση του Εντέν Αζάρ στους Μαδριλένους.

Ο Βελγος αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των «Μερένχες» για το προσεχές καλοκαίρι και οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου η μεταγραφή του 28χρονου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Όπως φαίνεται, οι προσπάθειές τους θα τελεσφορήσουν λίαν συντόμως, καθώς πλέον απομένουν μόλις μερικές ημέρες μέχρι να αποσπάσουν την έγκριση της Τσέλσι για τη μετακίνηση του Βέλγου στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, το ποσό που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι «μπλε» τελικά αποφάσισαν να ρίξουν τις αρχικές του απαιτήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, το… μακροχρόνιο σίριαλ ανάμεσα σε Ρεάλ και Αζάρ φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, με τον σούπερσταρ των Λονδρέζων να βρίσκεται πλέον μια ανάσα μακριά από το φορέσει τη «λευκή» φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ