Μουρίνιο: «Ο Μέσι ξέρει πως η Χρυσή Μπάλα τον περιμένει»

Μουρίνιο: «Ο Μέσι ξέρει πως η Χρυσή Μπάλα τον περιμένει»

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί το φαβορί της Χρυσής Μπάλας, κάτι που μάλιστα... γνωρίζει και ο ίδιος, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Τον Λιονέλ Μέσι έχρισε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά και τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League.

Η ήττα των «μπιανκονέρι» από τον Άγιαξ στη ρεβάνς του Τορίνο άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παράλληλα τέθηκε εκτός… διεκδίκησης της Χρυσής Μπάλας.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο,  οποίος μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως πλέον φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του κόσμου είναι ο μικρός μάγος των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει πως και ο ίδιος ο Αργεντινός το γνωρίζει, αφού μετά τον αποκλεισμό των Γιουβέντους – Κριστιάνο ξέρει πολύ καλά πως κρατάει την τύχη στα χέρια του.

«Ο Μέσι διανύει μια φανταστική σεζόν και τώρα που η Γιουβέντους με τον Ρονάλντο είναι εκτός μάχης, γνωρίζει πως η Χρυσή μπάλα τον περιμένει» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ