Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ 2-1

Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ 2-1

Η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση της Σοσιεδάδ, επικρατώντας 2-1 και αποσπάστηκε στο +9 από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης

Πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα της Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1 και αποσπάστηκε στο +9 από την δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο Μαδρίτης κάνοντας έτσι ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση της κούπας.

Μετά την ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το εντυπωσιακό 3-0 που της έδωσε την πρόκριση στον ημιτελικό του Champions League, η Μπάρτσα έστρεψε το ενδιαφέρον της στα εντός των τειχών και στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι Καταλανοί έκαμψαν την αντίσταση των βάσκων (2-1) και ανέβασαν τη διαφορά στο +9 από την Ατλέτικο που ακολουθεί.

Η Σοσιεδάδ έχασε μεγαλύτερη ευκαιρία στο 36′, όταν ο Τερ Στέγκεν έσωσε το τετ-α-τετ του Χουάνμι και ο Γουίλιαν Χοσέ σούταρε άουτ. Στο 42′ ο Μέσι έδωσε στον Σουάρες ο οποίος νικήθηκε από τον Ρούλι, ενώ στην εκπνοή έγινε το 1-0.

Μετά από κόρνερ του Ντεμπελέ, ο Λενγκλέ σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.  Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντεμπελέ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 58′, στο 62′ οι Βάσκοι ισοφάρισαν με την κοντινή προβολή του Χουάνμι (1-1) όμως η στο 64′ ο Μέσι βρήκε τον Ζόρντι Άλμπα κι αυτός «έγραψε» το τελικό 2-1 με δυνατό δεξί σουτ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέντο, Βιδάλ (90′ Σέρζι Ρομπέρτο), Αρτούρ (56′ Μπουσκέτς), Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (72′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρούγι, Θαλδούα, Ελουστόντο, Μουνιόθ, Γιορέντε (86′ Μπαρενετσέα), Πάρδο, Μερίνο, Θουμπελδία (54′ Σανγκάλια), Χουάνμι (86′ Σάντρο), Ογιαρθάμπαλ, Γουίλιαν Ζοσέ.

https://twitter.com/brfootball/status/1119702340783579136

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ