Τα τρία ονόματα που θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ

Τα τρία ονόματα που θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ

Τους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές καλοκαίρι αποκάλυψε η «El Confidencial».

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για ένα θερμό καλοκαίρι όσον αφορά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με τα ονόματα που συνδέονται με τους Μαδριλένους να κάνουν… παρέλαση.

Αυτή τη φορά, όμως, δημοσίευμα της «El Confidencial» παρουσιάζει με σαφήνεια τους παίκτες που έχει ζητήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν από τη διοίκηση, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις κινήσεις που ετοιμάζει η «Βασίλισσα».

Στη λίστα, λοιπόν, του Γάλλου τεχνικού βρίσκονται τρία ονόματα που έχουν ακουστεί ξανά και στο παρελθόν. Ειδικότερα, πρόκειται για τους Εντέν Αζάρ, Κρίστιαν Έρικσεν και Κίλιαν Εμπαπέ, οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, αποτελούν τους πρωταρχικούς μεταγραφικούς στόχους των «Μερένχες».

Και αν για τον Εντέν Αζάρ όλα συνηγορούν πως βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Μαδρίτη, το ίδιο δεν ισχύει για τους Έρικσεν και Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα, το «Goal» πριν λίγες ημέρες τόνιζε πως η Τότεναμ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Δανό χαφ, ενώ όσον αφορά τον επιθετικό της Παρί, ο ίδιος ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Μονακό πως σκοπεύει να παραμείνει στη Γαλλία.

Έκπληξη πάντως προκαλεί η έλλειψη του Πολ Πογκμπά από τη… λίστα επιθυμιών του Ζιντάν, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες τα ισπανικά μίντια αναφέρουν με περίσσια σιγουριά πως ο τεχνικός της «βασίλισσας» βλέπει στο πρόσωπο του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον μελλοντικό ηγέτη των Μαδριλένων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ