Ποινή δύο αγωνιστικών στον διαιτητή που… άγγιξε τον Μοράτα

Ποινή δύο αγωνιστικών στον διαιτητή που… άγγιξε τον Μοράτα

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας τιμώρησε τον ρέφρι του ματς Εϊμπαρ - Ατλέτικο Μαδρίτης, επειδή ακούμπησε τον Αλβάρο Μοράτα.

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας τιμώρησε τον ρέφερι, Αλμπερόλα Ρόχας, με δύο αγωνιστικές γιατί ακούμπησε τον διαμαρτυρόμενο φορ της Ατλέτικο, Άλβαρο Μοράτα, στην εκτός έδρας έδρας αναμέτρηση με την Έιμπαρ.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός των ροχιμπλάνκος στην αναμέτρηση με την Εϊμπαρ, που η ομάδα του επικράτησε με 1-0 είχε αρκετά νεύρα, με αποτέλεσμα να ξεσπάει στον ρέφρι της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής του ματς, Αλμπιρόλα Ρόχας κάποια στιγμή, την ώρα που διαμαρτυρόταν ο Μοράτα για ακόμη μία φορά τον ακούμπησε για να τον απωθήσει, χωρίς ωστόσο να το αντιληφθεί και εκνεύρισε περισσότερο τον Ισπανό φορ.

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας ερεύνησε το περιστατικό ανάμεσα στον διαιτητή του ματς και τον Μοράτα και αποφάσισε να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον ρέφερι, σε μία αν μη τι άλλο περίεργη απόφαση. Παρόλα αυτά ο Ρόχας δεν θα έχει δικαίωμα να «σφυρίξει» την 34η και την 35η αγωνιστική στη La Liga, αλλά ούτε να είναι στην αίθουσα του VAR σε κάποιο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ