Η «μαύρη» λίστα του Ζιντάν στη Ρεάλ

Η «μαύρη» λίστα του Ζιντάν στη Ρεάλ

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αποκαλύπτει τους παίκτες που δεν έχουν πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν πως αξίζουν να παραμείνουν στη Μαδρίτη και τη νέα σεζόν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα Ρεάλ Μαδρίτης της επόμενης σεζόν, έχοντας ενημερώσει τη διοίκηση για τα ονόματα που θέλει να αποκτηθούν στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Παρόλα αυτά, στα πλάνα του Γάλλου τεχνικού δεν υπάρχουν μόνο αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις.

Πλέον μέσα από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Ζιζού εξετάζει ποιοι θα παραμείνουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη νέα περίοδο και ποιοι θα αναγκαστούν να… αποχαιρετήσουν.

Σύμφωνα με την «El Confidencial» τα ονόματα που βρίσκονται στη μαύρη λίστα του 46χρονου είναι οι Μπέιλ Γιορέντε, Θεμπάγιος, Ρεγκιλόν και Μαριάνο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει ένας εκ τον Λούνιν και Κουρτουά, καθώς ο Ζιντάν αναμένεται να εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού στον Κέιλορ Νάβας.

Παράλληλα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν οι Ίσκο και Βαράν, ενώ Μαρσέλο, Κρόος και Μόντριτς είναι επίσης μερικοί παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν για το κατάλληλο ποσό.

Πάντως, οι προαναφερθέντες βρίσκονται στα πλάνα του Ζιντάν του για την επόμενη περίοδο και θα φύγουν από την ισπανική πρωτεύουσα μόνο σε περίπτωση που φέρουν ικανοποιητική πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ