Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Ο Γάλλος στράικερ δεν βρήκε δίχτυα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χετάφε και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη - Βαθμός χρυσάφι για τη Χετάφε, που παραμένει στην 4η θέση.

Είναι δεδομένο πλέον ότι έτσι όπως έχει καταντήσει η Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν τα περιμένει πλέον όλα από τον Καρίμ Μπενζεμά. Όταν ο Γάλλος στράικερ έχει κέφια και σκοράρει, τότε η Ρεάλ κερδίζει. Όταν δεν βρίσκεται σε καλή μέρα, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Στον εκτός έδρας αγώνα με την Χετάφε ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μοιραία η Βασίλισσα δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0.

Η Χετάφε από την πλευρά της προσπάθησε κυρίως να «χαλάσει» τις όποιες προσπάθειες της Ρεάλ, παρά να δημιουργήσει φάσεις στα καρέ του Κέιλορ Νάβας, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι από μέτριο έως αδιάφορο.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι πολύ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπενζεμά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Ο Γάλλος στράικερ ήταν φάτσα με το 1-0, αλλά αστόχησε. Στο 31’ η Ρεάλ απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με τον Βαράν, αλλά ο Αραμπάρι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Γάλλου. Η καλύτερη στιγμή της Χετάφε ήταν στο 73’, όταν οι Μολίνα και Μάτα βρέθηκαν απέναντι από τον Νάβας, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Ο βαθμός που πήρε η Χετάφε πάντως μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Champions League, καθώς μετά την 34η αγωνιστική βρίσκεται μαζί με την με την Σεβίλλη στην 4η θέση με 55 βαθμούς, έχοντας το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Χετάφε (Πέπε Μπορδαλάς): Νταβίντ Σόρια, Μπρούνο, Καμπρέρα, Μάτα (84′ Σάμου Σάιθ), Ολιβέρα (57′ Ανχελ Ροντρίγκες), Αραμπάρι, Μολίνα, Μαξίμοβιτς, Μιγκέλ, Νταμιάν, Ούγκο Ντούρο (72′ Πορτίγιο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (78′ Κρος), Ισκο, Μπέιλ (71′ Ασένσιο), Μπραχίμ Ντίας (71′ Βάθκεθ), Μπενζεμά.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ