Ρόουρα: «Ο Βιλανόβα κράτησε στη Μπαρτσελόνα τον Μέσι»

Ρόουρα: «Ο Βιλανόβα κράτησε στη Μπαρτσελόνα τον Μέσι»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο πρώην βοηθός του Τίτο Βιλανόβα στη Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Ρόουρα, για το «δώρο» που έκανε τότε στους Καταλανούς.

Ο Τίτο Βιλανόβα υπηρέτησε τη Μπαρτσελόνα ως παίκτης στις ακαδημίες της ομάδας, ως βοηθός προπονητή και τέλος ως πρώτος προπονητής μέχρι να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τους πάγκους λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε.

Τελικά δεν τα κατάφερε και νικήθηκε, χάνοντας τη ζωή του στις 25 Απριλίου του 2014 έπειτα από μια αρκετά μεγάλη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά το πρόβλημα του όμως παρέμεινε κοντά στη ομάδα και μάλιστα λίγο πριν πεθάνει της έκανε και ένα τεράστιο… δώρο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο βοηθός του Τζόρντι Ρόουρα, έξι μέρες πριν το θάνατο του συναντήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι και τον έπεισε να παραμείνει στους Καταλανούς, καθώς ο Αργεντίνος σταρ δεν ήταν σίγουρος για την απόφαση που έπρεπε να πάρει.

Ο Ρόουρα μιλώντας σε καταλανικό ραδιόφωνο ανέφερε πως οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και μίλησαν για αρκετή ώρα, με τον Βιλανόβα τελικά να πείθει τον Μέσι να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Βιλανόβα ο Ρόουρα:

«Είναι αλήθεια πως ο Λέο δεν ήταν τότε σίγουρος πως ήθελε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Πράγματι συναντήθηκαν οι δυο τους, εγώ δεν ήμουν εκεί και μίλησαν για πολλές ώρες. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ανάμεσά τους, αλλά το βέβαιο είναι πως μετά από αυτή την κουβέντα άλλαξε η προσέγγιση του Μέσι και αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, ευτυχώς για την Μπαρτσελόνα»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ