Πρωταθλήτρια ξανά η Μπαρτσελόνα!

Πρωταθλήτρια ξανά η Μπαρτσελόνα!

H Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Λιονέλ Μέσι κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ισπανίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 1-0 της Λεβάντε χάρη στο τέρμα του Αργεντινού στο 62'.

Το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το δεύτερο συνεχόμενο πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τη νίκη επί της Λεβάντε στο Καμπ Νου με σκορ 1-0. Έτσι, κατέκτησε και μαθηματικά την κορυφή στη La Liga.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί σεζόν, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να θέλει μετά τη La Liga να πετύχει το πολυπόθητο tremble, με την κατάκτηση του Copa Del Rey και φυσικά του Champions League.

Οι μπλαουγκράνα διανύουν μία φανταστική χρονιά και στο πρωτάθλημα με τον Λιονέλ Μέσι να είναι σε απίθανη κατάσταση «τελείωσαν» τη δουλειά με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» ήταν εκείνος, ο οποίος με δικό του τέρμα στο 62′, έκανε το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τέλος.

Η Μπαρτσελόνα στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου πέτυχε μερικές αξιομνημόνευτες νίκες, όπως το 5-1 επί της Ρεάλ στο πρώτο clasico της χρονιάς, αλλά και τη νίκη επί της Ατλέτικο πριν από μερικές βδομάδες που ουσιαστικά έβαλες τέλος στα όνειρα των ροχιμπλάνκος.

Το σύνολο του Βαλβέρδε άξιζε τον φετινό τίτλο και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται αρκετά μπροστά από τους διώκτες του, ενώ κοντεύει να ξεπεράσει τα 100 τέρματα.

Οι πανηγυρισμοί έχουν ξεκινήσει στη Βαρκελώνη, όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ, αφού η Μπάρτσα μεσοβδόμαδα δίνει την πρώτη «μάχη» με τη Λίβερπουλ για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τους μπλαουγκράνα, όμως είναι ξεκάθαρο πως η παρέα του Μέσι σκοπεύει να κατακτήσει τα πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ