Άλλαξε την ιστορία στην Ισπανία ο Μέσι

Άλλαξε την ιστορία στην Ισπανία ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει καταφέρει κάτι μοναδικό στο ισπανικό ποδόσφαιρο και την κόντρα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετράει 34 τίτλους έναντι μόλις 20 της βασίλισσας.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) όλων των εποχών. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αλλάξει όλο το στάτους του ισπανικού ποδοσφαίρου, αλλά και τη σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Οι μπλαουγκράνα με τον Μέσι στο ρόστερ τους έχουν κατακτήσει συνεχόμενους τίτλους, με την εποχή του Μέσι να είναι χρυσή για την ομάδα της Βαρκελώνης. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι από τότε που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα μετράει 34 τίτλους, ενώ η αιώνια αντίπαλος Ρεάλ μόλις 20.

Η Μπάρτσα κυριαρχεί στο ισπανικό ποδόσφαιρο την τελευταία 15ετια και μέχρι να σταματήσει ο Αργεντινός φαίνεται πως αυτό θα γίνεται.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως ο Μέσι κατάφερε να αλλάξει την ιστορία, καθώς η Ρεάλ βρίσκεται πίσω σε συνολικούς τίτλους από την Μπαρτσελόνα. Πλέον οι μπλαουγκράνα έχουν 95 τρόπαια στο παλμαρέ τους ενώ οι μερένχες 92.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ