Ρεάλ Μπέτις – Εσπανιόλ 1-1

Ρεάλ Μπέτις – Εσπανιόλ 1-1

Μπέτις και Εσπανιόλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο τελευταίο ματς της 35ης αγωνιστικής, αποτέλεσμα που τις αφήνει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Μπέτις και Εσπανιόλ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», αποτέλεσμα το οποίο δεν βόλεψε καμιά τους, καθώς τις αφήνει πολύ πίσω στην μάχη για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, χάνοντας διπλή ευκαιρία στο 2′ με τους Κανάλες και Χοακίν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 39′ ο Νταρντέρ με ωραία προσωπική ενέργεια μέσα στην περιοχή της Μπέτις, νίκησε τον Ρόμπλες για το 1-0 της Εσπανιόλ, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αρκετά ισορροπημένο το δεύτερο μέρος στο πρώτο του 20λεπτο, με την Μπέτις στη συνέχεια να κυριαρχεί και να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φεντάλ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή των Καταλανών και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Έτσι οι δύο ομάδες έφτασαν τους 44 βαθμούς και βρίσκονται αμφότερες στο -8 από την 6η θέση και την Βαλένθια (52 βαθμοί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ