Στο «ραντάρ» της Ρεάλ ο Φαν Ντε Μπέεκ

Στο «ραντάρ» της Ρεάλ ο Φαν Ντε Μπέεκ

Ο Φαν Ντε Μπέεκ παραμένει ψηλά στη λίστα των «Μερένχες», σε περίπτωση που τελικά ο Πολ Πογκμπα δεν πάρει το αεροπλάνο για Μαδρίτη.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως εξετάζουν εναλλακτικές περιπτώσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει εκείνη του Πολ Πογκμπά.

Ο μισθός που αξιώνει ο Γάλλος μέσος αλλά και οι οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αναγκάσει τους Μαδριλένους να στρέψουν το βλέμμα τους και αλλού, με τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «Μερένχες».

Ο Ολλανδός αποτελεί ένα από τα διαμάντια της νέας γενιάς του Άγιαξ και με τις εμφανίσεις του στο Champions League έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μια από αυτές είναι και η Ρεάλ, η οποία τον έχει στα ραντάρ της σε περίπτωση που κανένας εκ των Έρικσεν και Πογκμπά δεν πάρει τελικά το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη.

Πάντως, σε περίπτωση που πράγματι η Ρεάλ κινηθεί για τον 21χρονο μέσο, τότε θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πάρει τη συγκατάθεση του Αίαντα για τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ