Μέσι: «Ήταν τεράστια τιμή να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με σένα» (pic)

Μέσι: «Ήταν τεράστια τιμή να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με σένα» (pic)

Ο Τσάβι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση και ο άλλοτε συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι έγραψε ένα μήνυμα για να τον τιμήσει.

Ο Τσάβι χθες (2/5) ανακοίνωσε πως μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν με την ομάδα του που αγωνίζεται στο Κατάρ θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και θα αφοσιωθεί στη νέα του καριέρα που θα είναι αυτή του προπονητή.

Ο επί χρόνια συμπαίκτης του και νυν αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει τον φίλο του και να επισημάνει τις στιγμές που έζησαν μαζί στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μέσι για τον Τσάβι:

«Ήταν τεράστια τιμή να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με σένα Τσάβι. Πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες μαζί και η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις στη Μπαρτσελόνα από την πρώτη μέρα που έφυγες. Μας βοηθούσες συνεχώς τόσο στο γήπεδο, όσο κι έξω από αυτό.

Ξέρεις ότι σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο στάδιο της καριέρας σου και της ζωής σου. Σίγουρα θα συνεχίσεις τις επιτυχίες, γιατί αυτός είναι ο σκοπός σου στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ