Στο «ραντάρ» της Χετάφε ο Σάμαρης

Στο «ραντάρ» της Χετάφε ο Σάμαρης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χετάφε βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Μπενφίκα.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με τη Μπενφίκα ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής περιόδου και ήδη οι πρώτοι μνηστήρες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους για την περίπτωση του Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS» το όνομα του 29χρονου μέσου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Χετάφε, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση… ενισχύσεων ενόψει της επόμενης σεζόν.

Με δεδομένο πως οι Μακσίμοβιτς, Φλαμινί και Κριστόφορο αναμένεται να αποχωρήσουν και σε συνδυασμό πως οι Μαδριλένοι ενδέχεται να συμμετέχουν στο Champions League της επόμενης περιόδου, ο σύλλογος ψάχνει από τώρα τους ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα όποια κενά.

Για την περίπτωση της μεσαίας γραμμής φέρεται να έχουν καταλήξει στον Ανδρέα Σάμαρη, με τον ίδιο να δείχνει πως δεν «καίγεται» να συνεχίσει στην Πορτογαλία.

Κάτι τέτοιο φαίνεται τουλάχιστον από την άρνησή του να ανανεώσει με τους «αετούς» παρά τις πολύμηνες προσπάθειες της Μπενφίκα να τον «δέσει» στη Λισσαβόνα και για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ