Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Η Εσπανιόλ «πάτησε» την αδιάφορη βαθμολογικά Ατλέτικο (3-0) και μείωσε στους 3 τη διαφορά της από τις... Ευρωπαίες θέσεις.

Η πρώτη θέση είναι μακριά, η τρίτη Ρεάλ δεν την απειλεί. Όχι ότι η Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε θα παραιτούνταν από την ιδέα της νίκης, αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο είναι σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας για να μην… σκυλιάσεις για τη νίκη.

Από πλευράς της η Εσπανιόλ είναι ακόμα ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και κόντρα στους Ροχιμπλάνκος έδειξε να το θέλει περισσότερο. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Γοδίν άθελά του βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στην εστία του Όμπλακ για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Μπόρχα Ιγκλέσιας με ψύχραιμο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα των Καταλανών (2-0), που είχαν ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο 66′, όμως η προσπάθεια του Πεδρόσα σταμάτησε πάνω στον Γιαν Όμπλακ.

Στο 88ο λεπτό όμως, ο Χουάνφραν έκανε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπόρχα Ιγκλέσιας και δεν λάθεψε διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Εσπανιόλ (Ρούμπι): Ντιέγο Λόπεθ, Ροσάλες, Νάλντο, Ερμόσο, Πεδρόσα, Γκρανέρο, Νταρντέρ, Ρόκα, Μελέντο (90′ Σέρχιο Γκαρθία), Γου (79′ Πουάδο), Ιγκλέσιας

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς (46′ Κορέα), Γκοδίν, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Ρόδρι (59′ Μοντέρο), Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (59′ Βιτόλο), Γκριεζμάν, Μοράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ