Ο Χάμες στέλνει τον… Νεϊμάρ στη Ρεάλ

Ο Χάμες στέλνει τον… Νεϊμάρ στη Ρεάλ

Σενάριο από τη Γερμανία συνδέει τον Κολομβιανό άσο με την Παρί, πράγμα που ανοίγει τον δρόμο στη Ρεάλ να κάνει κρούση για τον... Νεϊμάρ.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο δημοσίευσε σήμερα η γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία κάνει λόγο για μετακίνηση του Χάμες Ροντρίγκεζ στην Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που θα κάνει πιθανή την αποχώρηση του Νεϊμάρ από τη γαλλική πρωτεύουσα για τη… Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του πως δεν θα παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Ρεάλ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της για την επόμενη σεζόν.

Στόχος των Μαδριλένων είναι να βρουν νέο αγοραστή για την περίπτωση του 27χρονου άσου, με τους Παριζιάνους να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Μάλιστα, αν τελικά πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Χάμες στη Γαλλία, τότε είναι πιθανό οι διοικούντες της Παρί να δεχτούν να μπουν σε συζητήσεις με τη «βασίλισσα» για την πώληση του Νεϊμάρ.

Πάντως, οι «Μερένχες» θα πρέπει να πληρώσουν με το… αζημίωτο αν θέλουν να επιτευχθεί συμφωνία, καταθέτοντας στην γαλλική ομάδα ένα ποσό της τάξεως των 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ