Ρεάλ: Θέλει την παραμονή Μαρσέλο ο Ζιντάν

Ρεάλ: Θέλει την παραμονή Μαρσέλο ο Ζιντάν

Την παραμονή του Μαρσέλο στη Μαδρίτη επιθυμεί ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έχει μεταφέρει ήδη στον βραζιλιάνο πως τον υπολογίζει και για την επόμενη σεζόν.

Τα πλάνα του για τη νέα σεζόν καταστρώνει ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Μαρσέλο να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πάρει έγκριση παραμονής από τον Γάλλο τεχνικό.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στη Μαδρίτη, ο 46χρονος έχει βάλει σε συνεχόμενες… δοκιμές στους ποδοσφαιριστές του, με σκοπό να επιλέξει ποιοι τελικά αξίζουν να βρίσκονται στην ισπανική πρωτεύουσα και την επόμενη περίοδο.

Ένας από αυτούς είναι ο Μαρσέλο, με τον Ζιντάν να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του αριστερού μπακ στο ρόστερ της «βασίλισσας».

Πριν από μερικούς μήνες, ο βραζιλιάνος είχε συνδεθεί έντονα με τη Γιουβέντους, ενώ οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον είχαν φέρει ένα βήμα πριν την έξοδο.

Παρόλα αυτά, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζιντάν σήμανε την αναγέννηση του 30χρονου, με την εφημερίδα Marca να υποστηρίζει πως ο Γάλλος έχει μεταφέρει ήδη στον ποδοσφαιριστή του πως τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του και για την επόμενη περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ