Θέλει τον Οταμέντι στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Θέλει τον Οταμέντι στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντιέγκο Γοδίν, όμως ο Τσόλο Σιμεόνε τον έχει βρει στο πρόσωπο του Νίκολας Οταμέντι.

Ο κύκλος του μεγάλου αρχηγού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Γοδίν έκλεισε, με τον Ουρουγουανό αμυντικό να ανακοινώνει πως θα αποχωρήσει από τους ροχιμπλάνκος στο τέλος της σεζόν.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, η διοίκηση της ισπανικής ομάδας βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της νέας σεζόν.

Οι παίκτες που κοιτάζει η Ατλέτικο είναι αρκετοί, όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε φαίνεται πως έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ουρουγουανού στόπερ.

Αυτός είναι ο Νίκολας Οταμέντι, ο οποίος έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Τσόλο να τον θέλει άμεσα στην Μαδρίτη.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αφού οι πολίτες αξιώνουν κοντά στα 60 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ενώ για την απόκτηση του δεσπόζουν και η Βαλένθια, με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Αργεντινός αμυντικός θέλει να μεταγραφεί στην Ατλέτικο, ενώ και οι ροχιμλάνκος είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ