Η Ατλέτικο προσπαθεί να πείσει τον Γκριεζμάν να παραμείνει

Συνάντηση κορυφής αναμένεται να υπάρξει μεταξύ Ατλέτικο και Γκριεζμάν, όπου οι «ροχμπλάνκος» θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Γάλλο να παραμείνει στη Μαδρίτη.


Η Ατλέτικο προσπαθεί να πείσει τον Γκριεζμάν να παραμείνει | to10.gr

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Αντουάν Γκριεζμάν αρνήθηκε την πλουσιοπάροχη πρόταση της Μπαρτσελόνα και αντ’ αυτού προτίμησε να παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα χρόνο αργότερα, όμως, ο Γάλλος φαίνεται πως έχει μετανιώσει την απόφασή του και εμφανίζεται διατεθειμένος να πράξει ότι δεν έκανε μερικούς μήνες νωρίτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο ίδιος έχει συμφωνήσει ήδη με τους «μπλαουγκράνα», ενώ μάλιστα έχει δεχτεί να υποστεί μείωση στις αποδοχές του προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα της Καταλονίας.

Από την πλευράς της, η Ατλέτικο φαίνεται να γνωρίζει τη συμφωνία που έχει επισυνάψει ο 28χρονος με τους Καταλανούς, όμως ακόμα δεν έχει παρατήσει την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Cadena Ser, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση κορυφής μεταξύ της διοίκησης και του Γκριεζμάν, όπου θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για το μέλλον του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο