Η Ατλέτικο προσπαθεί να πείσει τον Γκριεζμάν να παραμείνει

Η Ατλέτικο προσπαθεί να πείσει τον Γκριεζμάν να παραμείνει

Συνάντηση κορυφής αναμένεται να υπάρξει μεταξύ Ατλέτικο και Γκριεζμάν, όπου οι «ροχμπλάνκος» θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Γάλλο να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Αντουάν Γκριεζμάν αρνήθηκε την πλουσιοπάροχη πρόταση της Μπαρτσελόνα και αντ’ αυτού προτίμησε να παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα χρόνο αργότερα, όμως, ο Γάλλος φαίνεται πως έχει μετανιώσει την απόφασή του και εμφανίζεται διατεθειμένος να πράξει ότι δεν έκανε μερικούς μήνες νωρίτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο ίδιος έχει συμφωνήσει ήδη με τους «μπλαουγκράνα», ενώ μάλιστα έχει δεχτεί να υποστεί μείωση στις αποδοχές του προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα της Καταλονίας.

Από την πλευράς της, η Ατλέτικο φαίνεται να γνωρίζει τη συμφωνία που έχει επισυνάψει ο 28χρονος με τους Καταλανούς, όμως ακόμα δεν έχει παρατήσει την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Cadena Ser, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση κορυφής μεταξύ της διοίκησης και του Γκριεζμάν, όπου θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ