«Έκλεισε» τον Έρικσεν η Ρεάλ

«Έκλεισε» τον Έρικσεν η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ενώ παράλληλα αποφάσισε να εγκαταλείψει μια και καλή την περίπτωση του Πολ Πογκμπά.

Προφορική συμφωνία με τον Κρίστιαν Έρικσεν φαίνεται πως έχει συνάψει η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου ο Δανός άσος να μετακομίσει το καλοκαίρι στην ισπανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Εδουάρδο Ίντα, της ισπανικής εκπομπής «El Chiringuito», οι Μερένχες φαίνεται πως έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, καθώς η περίπτωση του Πολ Πογκμπά συγκέντρωνε αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, τόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου του Γάλλου, όσο και η απόρριψη προσφοράς ύψους  125+25 εκατομμυρίων που έκανε η Ρεάλ προς τη Γιουνάιτεντ, ανάγκασαν τους Μαδριλένους να εγκαταλείψουν μια και καλή την περίπτωσή του.

Πλέον, στη Μαδρίτη ετοιμάζουν πρόταση ώστε να πάρουν και τη συγκατάθεση των «σπιρουνιών» για τη μεταγραφή, με τον Ντάνιελ Λέβι να εκτιμάται πως θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 120 – 150 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ