Τινάζει την μπάνκα για στράικερ η Ρεάλ Μαδρίτης

Τινάζει την μπάνκα για στράικερ η Ρεάλ Μαδρίτης

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ένα από αυτά να στέλνουν τον Ομπαμεγιάνγκ στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει μεγάλη μεταγραφική ρελάνς το καλοκαίρι. Η σεζόν εξελίχθηκε τραγικά για τους Μερένχες και ο Ζιντάν θα έχει να διαχειριστεί για μεταγραφές ένα μπάτζετ π[ου θα ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ.

Οι ατζέντηδες έχουν μυριστεί… χρήμα και καθημερινά πολλοί από τους παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές της Ευρώπης φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι των Μαδριλένων. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ είναι ο εκλεκτός του Ζιντάν για την κορυφή της επίθεσης της Ρεάλ.

Ο Μπέιλ θα πωληθεί, ο Μπενζεμά είναι… λίγος για να ηγηθεί της επίθεσης και κάπως έτσι η θέση του φουνταριστού έχει μείνει ορφανή μετά τη φυγή του Ρονάλντο. Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο. Μόλις πέρσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ έναντι 58 εκατ. ευρώ.

Προσαρμόστηκε άμεσα στο νέο του περιβάλλον και έχει ήδη 31 γκολ και 8 ασίστ σε 51 ματς για τους Κανονιέρηδες. Όλα αυτά έπεισαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζιντάν ότι είναι το επόμενο 9άρι της Βασίλισσας, με τη Ρεάλ να είναι έτοιμη να εκταμιεύσει περισσότερα από 75 εκατ. ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης σύμφωνα πάντα με τα ισπανικά media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ