Ο Γκριεζμάν ενημέρωσε την Ατλέτικο ότι αποχωρεί από τον σύλλογο

Ο Γκριεζμάν ενημέρωσε την Ατλέτικο ότι αποχωρεί από τον σύλλογο

Ο Γάλλος διεθνής στράικερ ενημέρωσε τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι

Πέρυσι τον φλέρταρε έντονα όμως αποφάσισε να παραμείνει στη Μαδρίτη…

Φέτος όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Αντουάν Γκριεζμάν αφήνει την Ατλέτικο για χάρη της Μπαρτσελόνα. Η Marca ανέφερε την Τρίτη (14/05) ότι ο Γάλλος ενημέρωσε προσωπικά τους συμπαίκτες του ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν.

Πραγματοποίησε μάλιστα συνάντηση με τον προπονητή του Ντιέγκο Σιμεόνε και τον διευθύνοντα σύμβουλο Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν όπου τους επικοινώνησε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν ο πρωταθλητής κόσμου με τους Τρικολόρ θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Παρότι μάλιστα η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέβηκε στα 200 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι, ως μέρος του νέου deal με τους Ροχιμπλάνκος, θα μειωθεί αυτόματα στα 120 εκατομμύρια την 1η Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας ο Γκριζού μέσω ενός εντυπωσιακού ντοκιμαντέρ ανακοίνωσε την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα και να παραμείνει στην αγαπημένη του Ατλέτικο. Λιγότερο από 365 ημέρες αργότερα όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Μικρός Πρίγκιπας της Ατλέτι, μετά από 252 αγώνες με την ερυθρόλευκη φανέλα και 133 γκολ, κλείνει το κεφάλαιο και ξεκινάει την αναζήτηση του νέου του πλανήτη…

Την είδηση της αποχώρησης επιβεβαίωσε και η Ατλέτικο με tweet:

https://twitter.com/Atleti/status/1128393319090933761

Όπως και ο ίδιος μέσω βίντεο:

«Ήταν πέντε απίστευτα χρόνια. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»

https://twitter.com/Atleti/status/1128393365630980099?fbclid=IwAR3fKtPZZ2Qf16WdFjN_RMIbt29zKHvU17iMcZVoUBuMlDapPNQEY8gbe2g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ