Ο Ντε Λιχτ «προσγείωσε» την Μπαρτσελόνα

Ο Ντε Λιχτ «προσγείωσε» την Μπαρτσελόνα

Ο Ματάις Ντε Λιχτ έριξε άκυρο στην Μπαρτσελόνα με τον τρόπο του, αφού ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν είναι ώρα για μεταγραφές.

Ο Άγιαξ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ολλανδία, με τον αρχηγό του Αίαντα, Ματάις Ντε Λιχτ να προχωράει σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο νεαρός αμυντικός του Άγιαξ αρνήθηκε ν’ ανακοινώσει στα Μέσα ότι παίρνει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, όπως ο φίλος και συμπαίκτης του, Φρένκι Ντε Γιονγκ, ενώ λέγεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή στους μπλαουγκράνα.

Ο Ντε Λιχτ ρωτήθηκε για το μέλλον του και αποφάσισε να αποφύγει την απάντηση, τονίζοντας ότι είναι ανοιχτός, αλλά και ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία συζήτηση σχετικά με τη μετακίνηση του.

«Μόλις κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε εάν θα φύγω με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Έχω να σκεφτώ πράγματα το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει…» ανέφερε ο Ολλανδός ρίχνοντας άκυρο προς το παρόν στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο λόγος φέρεται να είναι ότι φοβάται για τον χρόνο συμμετοχής του στη Βαρκελώνη, αφού πιστεύει ότι θα μειωθεί σε μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ντε Λιχτ ενδιαφέρονται και ι κορυφαίες αγγλικές ομάδας (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ), αλλά και η Μπάγερν και η Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ