Βίβες : «Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία είναι ο Μέσι»

Βίβες : «Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία είναι ο Μέσι»

Ο Ζοσέπ Βίβες μίλησε για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας με αφορμή την κατάκτηση του από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ξεκαθάρισε πως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Βίβες, εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να εξηγήσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση.

Παρόλα αυτά τα θέματα που συζήτησε αφορούσαν τη Χρυσή Μπάλα και τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου ανέφερε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Βίβες απάντησε σε σχετική ερώτηση λέγοντας πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, ενώ μίλησε και για την αντίπαλο της Μπαρτσελόνα στους 16 του Champions League, την Τσέλσι.

«Σεβόμαστε τη «Χρυσή Μπάλα» και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντα τον θεωρούμε ένας σπουδαίο παίκτη και ένα μεγάλο ανταγωνιστή. Εδώ, στο Camp Nou, όμως, μπορούμε να βλέπουμε τον καλύτερο παίκτη στην Ιστορία κάθε 15 ημέρες, που είναι ο Μέσι», τόνισε.

Σχετικά με το μέλλον του Μασεράνο τόνισε: «Υπάρχει σεβασμός για τον Μασεράνο, που τον κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπε ο προπονητής μετά από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο σύλλογος θα πρέπει να βγει ενισχυμένος και να μην αποδυναμωθεί. Το γενικό συμφέρον του συλλόγου είναι πάνω από τις ατομικές επιθυμίες οποιουδήποτε από εμάς, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών».

Για την κλήρωση με την Τσέλσι είπε: «Υπήρχαν πιθανότητες 43% να κληρωθούμε και συνέβη. Το κίνητρο μας είναι μεγάλο, πρόκειται για  ένα μεγάλο αντίπαλο, ένα μεγάλο γήπεδο. Υπάρχει ακόμη χρόνος για  τα παιχνίδια εκείνα. Για να κερδίσεις το Champions League, χρειάζεται να κερδίσεις μεγάλες ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ