Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις 0-2: Αποχαιρέτησε με ήττα η «βασίλισσα» (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις 0-2: Αποχαιρέτησε με ήττα η «βασίλισσα» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μια πολύ κακή σεζόν, με ένα ακόμη άσχημο αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μια «εφιαλτική» σεζόν ολοκληρώθηκε με ήττα για την Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να χάνει με σκορ 2-0 από την Μπέτις μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κίκε Σετιέν χάρη στα γκολ των Λορέν (61′) και Χεσέ Ροντρίγκεζ (75′) επικράτησε σχετικά εύκολα των «μερένγκες» ολοκληρώνοντας τη χρονιά στην 10η θέση της La Liga έχοντας 50 βαθμούς.

Στο ματς, οι Ανδαλουσιανοί ξεκίνησαν και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις τον Κέιλορ Νάβας, που πιθανότατα έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη «βασίλισσα», με τον Κοσταρικανό να λέει «όχι» με εντυπωσιακές προσπάθειες.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση της Μπέτις απέδωσε καρπούς, με τον Λορέν να ανοίγει το σκορ στο 61′ έπειτα από πάσα πάρε-βάλε του Γκουαρδάδο και τον 25χρονος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το σύνολο του Κίκε Σετιέν έκανε δύο τα τέρματα του με γκολ του, πρώην Μαδριλένου, Χεσέ Ροντρίγκες που σκόραρε ύστερα από μια πολύ όμορφη συνεργασίας των παικτών της Μπέτις, καθαρίζοντας έτσι την υπόθεση νίκη για την ομάδα του.

https://streamable.com/4kcyn

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ